Vigyázz, kész, jövünk új szezon!

posted in: aktuális | 0

A BKSE csapata készen áll a 2019/20-as évre

A nyári felkészülést követően csapatunk újult erővel vág neki a szezonnak. Szerencsére a kerületben remek lehetőséget találtunk, így az elmúlt évektől eltérően ebben az évben úgy döntöttünk, hogy a felkészülési idő alatt is szeretett kerületünk határain belül maradunk. A táborban végig szuper hangulat uralkodott, a sok móka mellett azonban a fejlődésre is nagy hangsúlyt fektettünk. A nyár végi edzőtáborban nem csak sokat fejlődtünk, gyakoroltunk, de a csapatszellemet is erősítettük. Játékos tanulás és felejthetetlen sztorik, amik igazi csapatot kovácsoltak a lányainkból.

U15

Csapataink összeálltak, a nevezéseket leadtuk! Büszkén jelentjük, hogy idén 5 csapattal indulunk a MKSZ által kiírt bajnokságokban, így az U11, U12, U14 és az U15-s korosztályban, illetve egy felnőtt csapattal is szerepelünk.  A jövőben természetesen ezt a számot is igyekszünk feljebb tornázni, hiszen a kézilabda nem csak egy sport nekünk, ez szerelem!

Bízunk benne, hogy a sport és a mozgás szeretetét még több fiatalnak át tudjuk adni. Nagy örömünkre, szeptembertől már öt kerületi iskolában tartanak szakképzett edzőink kézilabdás foglalkozásokat és sportszakköröket a testnevelés órák keretein belül. 

Az elmúlt időszak történéseit nehéz lenne összefoglalni pár mondatban, így a hangulatról beszéljenek inkább a fotók, az eredményekről pedig majd a tabella.


Az edzőtábor pár pillanatképben összefoglalva

Részletekért és friss információkért kövessétek az oldalunkat, illetve az alábbi linkeken találjátok majd a bajnokságban elért eredményeinket.

U11 csapat

U12 csapat

U14 csapat

U15 csapat

Felnőtt csapat

U11 és U12-es csapatunk edzőmeccsen

Szeretnél kézilabdázni? Kipróbálnád magad a pályán? Szeretnél kapusként védeni a meccseken lelkes csapatainkban? Gyere hozzánk kézilabdázni a Budafoki Kézilabda Sportegyesületbe!

A Budafoki Kézilabda Sportegyesület várja jelentkezésed, ha már elmúltál 7 éves!

Miért jó kézilabdázni?

  • Fejleszti az ügyességed játékos módon
  • Változatos és kreatív
  • Egymás segítésére nevel, csapatszellemet épít
  • Sikerélményt ad

Emellett persze buli az egész, hiszen a küzdés és a fárasztó edzések mellett jó közösségben lehetsz, és akár életre szóló barátságokat is köthetsz.

Gyere, és próbáld ki velünk ezt a szuper sportot!

Keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén.