Utánpótlás nevelés

posted in: aktuális | 0

Az elmúlt időszak sok változást hozott csapatunk életébe

Egyesületünk kifejezetten nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás csapatok nevelésére, ami szezonról szezonra érezhető mind a lányok létszámában, a csapatok növekvő számában és a tabellát tekintve is. Dolnay Tamás, – csapatunk utánpótlásedzője és vezetője – egyesületünk működéséről mesélt a kerületi Promontor Tv-nek. Az interjút az alábbi videóban tekinthetitek meg.

Rengeteg kérdés került megválaszolásra az interjú során: Mikortól érdemes elkezdeni a kézilabdát? Hogyan kerülhetsz be a csapatunkba? Mit jelent a kerületi suli kézilabda program és miért jött létre? Hogyan néz ki, ha csapatunkban játszol? Bajnoki mérkőzéseken is részt veszünk, vagy hobbi csapatról beszélünk? Ha szeretnétek többet megtudni egyesületünk munkájáról és mindennapjairól feltétlen nézzétek meg a videót.

A sportélet a jelenlegi krízis helyzetben sem áll meg. Edzéseink jelenleg online folytatódnak, a lányok pedig szuperül helytállnak az otthoni edzéstervek végrehajtásában is. Részletekről érdeklődjetek edzőinknél!

Fontos, hogy segítsünk ott, ahol tudunk és szükség van rá! Támogasd te is adód 1%-ával a Budafoki Kézilabda Sportegyesületet, vagy ha teheted, segítsd csapatunkat a Társasági adó és osztalék (TAO) felajánlásával.  A TAO támogatásról korábbi cikkünkben tájékozódhattok.

Vigyázzunk egymásra!