Téli felkészülés

posted in: aktuális | 0

Az alapozás és a mentális felkészülés időszaka

A hagyományokhoz híven, a tavalyi évünket ismét egy szórakoztató és egyben a családtagokat is megmozgató évbúcsúztatóval zártuk. Játékosaink azonban nem sokáig pihenhettek, az edzések már gőzerővel folynak, ugyanis nem sokára folytatódik a bajnokság.

Az erőnléti, futóedzések mellett elkezdtük a mentális és taktikai edzéseket is. Csapataink teljesítményéhez mérten, közösen felállítottuk a játékosok egyéni,- illetve a csapatok közös céljait egyaránt. Teljes felkészültséggel várjuk, mit tudunk kihozni az idei szezonból!

Felnőtt csapatunk január utolsó hétvégéjén lép újra pályára, a Honvéd Zrínyi SE ellen játszik január 26-án 13:45-től a Siketek Sportcsarnokban. Utánpótlás csapataink közül pedig U14-es csapatunk kezdi meg elsőnek az idei szezont, február 9-én mutathatják meg a téli felkészülés eredményességét.

A téli felkészülési időszak azonban nem csak a budafoki sportcsarnokban vette kezdetét, az iskolák tornatermeiben is folytatódnak az edzések, ahol iskolai keretek között próbálják edzőink aktív sportolásra invitálni a gyerekeket és népszerűsíteni a kézilabda szépségeit. Edzőink, az iskolai kézilabda oktatást jelenleg 6 kerületi iskolában tartják, több mint 800 gyermeknek. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk pedagógusoktól, szülőktől és a gyerekektől egyaránt. A legbeszédesebb visszajelzés számunkra, amikor csillogó szempárral, labdával a kezükben várnak minket a testnevelésórán a gyerekek és hétről-hétre láthatjuk a fejlődésüket.

Ha szeretnétek fenntartani a gyerekek érdeklődését a továbbiakban is, és szívesen folytatnátok ezt a sportot hivatalos keretek között is, akkor jelentkezzetek bátran egyesületünkhöz! A csapattagok toborzása folyamatos, szezon közben is csatlakozhattok! Örömmel fogadjuk az új érdeklődőket!

Gyere hozzánk sportolni, legyél Te is a BKSE csapat tagja!