“Egy kicsit a kicsikért” év végi jótékonyság

posted in: aktuális | 0

Köszönjük, hogy ilyen sokan támogattátok a Bókay Gyermekklinikát, több doboznyi adományt sikerült ez alatt a 2 hét alatt összegyűjtenünk!

Sok szülői támogatást kaptunk a hazai meccsünk adománygyűjtő nyílt napján, de rengeteg felajánlás érkezett edzések előtt-után csapattagjainktól is. Fantasztikus, hogy egyesületünk ennyi idő alatt ekkora boldogságot tudott csempészni a gyermekklinika minden napjaiba,- sok kicsi sokra megy alapon – hiszen a most összegyűjtött adományok kicsiknek és nagyoknak egyaránt sokat jelent.

A budafoki kézilabda csapat elsődleges fókuszában a gyermekek boldogsága szerepel, így a pályán- és azon kívül is igyekszünk erre kimagasló figyelmet szentelni. A klinika által kért fogyóeszközöket és ajándékokat eljuttattuk az alapítványnak, segítve a gyerekek és ápolóik mindennapjait. Ez volt a mi mikulás ajándékunk, ami nélkületek nem jöhetett volna létre.

Az adományok hivatalos átadása Körmendy Máriának a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány pályázati koordinátorának

Hálásan köszönjük a csapattagoknak, szülőknek és szurkolóinknak a támogatást! Ismét megmutattuk, ha a csapat összefog, hatalmas eredményekre vagyunk képesek!

Köszönjük!