Október első hétvégéje? Akkor Futafok!

posted in: aktuális | 0

Mozgásra fel a hétvégén is!

Sűrű lesz október első hétvégéje a BKSE csapatainak, ugyanis a felnőtt, illetve az U15 és U14-es mellett az U12-es csapatunk is megkezdi szereplését a bajnokságban. Természetesen, ha már versenyzésről és sportról van szó, a Futafokról sem hiányozhatunk. Évek óta töretlenül futjuk a köreinket a kézipálya mellett a futóversenyen is, egész szép helyezésekkel. A tavalyi élménybeszámolónkról itt olvashattok részletesebben.

Futafok 2018

Kerületi lakosainknak nem kell bemutatnunk a Futafokot, már nem egy generáció nőt fel az első, kerületi futóverseny megrendezése óta. Amennyiben hiányosnak érzitek a tudásotokat klikkeljetek a Futafok hivatalos oldalára, ahol a történelmi áttekintés mellett az idei versenykiírást is megtaláljátok. Az évről-évre töretlenül növekvő sportesemény nem csak a kerületben élőket ragadja magával, a szomszéd kerületekből is egyre nagyobb érdeklődés övezi.

Csapatunk több éve aktív résztvevője- és önkéntes segítője a rendezvénynek, mint a 22. kerületi Önkormányzat együttműködő partnere. Az elmúlt évekhez hasonlóan játékosaink most is iskolájuk színeiben, illetve aktív csapattagjaink az egyesület nevében is indulnak. Váltószámban eddig mindig bizonyítottunk, reméljük idén is büszkélkedhetünk majd dobogós helyezéssel. Ehhez azonban elengedhetetlen a szurkolói energia, így RÁD is feltétlen számítunk!

Sportolj együtt a kerülettel, gyere ki a Futafokra, mi biztos ott leszünk! Csapatunkat nem csak a rajtvonal mögött találjátok meg, keressétek a BKSE kihelyezett standját, ahol csapattagjaink szurkolói ajándékokkal, illetve célzó kapuval is várnak minden kedves érdeklődőt. A kapunál ti is kipróbálhatjátok magatokat. Ki tudja, lehet benned rejlik csapatunk új átlövője?

Idén is keressük a jövő tehetségeit

Írd fel a naptáradba, október 5-én, szombaton találkozunk a Futafokon!

Keressétek a BKSE feliratot lányainkon!

Keressétek a BKSE feliratot!