Eseménydús október

posted in: aktuális | 0

Az őszi hónapok mindig nagy erőbedobással indulnak, az iskolakezdést követően szépen lassan beálltak a napi rutinok, elkezdődtek az edzések, majd a sok felkészülést követően a bajnokság is.

Nézzük szépen sorjában miket tartogatott számunkra az október, ugyanis van miről mesélni. Az elmúlt hónap(ok) történéseit, tömör visszatekintőnkben igyekszünk összefoglalni nektek.

Sportolni jó! – Futafoki beszámolónk

Szokásunkhoz híven ebben az évben is a Futafokkal nyitottuk az októbert. Idén sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk, egész nap felhős-záporos, komor időjárás tett próbára minket. A kézis erőn azonban a hideg és az eső sem tudott kifogni, váltószámban ismét remekeltünk, a dobogón az első és második helyezést is lányaink foglalhatták el. Az első helyet a Csokicsibészek (BKSE) csapata – Törőcsik Lili, Tóth Anna, Vincze Boglárka és Takács Zita–, míg a második helyezést a BKSE nyerte el – Szalainé Kozári Ella, Drávecz Nóra, Uhrinné Kun Anna és Plachi Dóra–. (A többiek eredményét a Futafok hivatalos oldalán találjátok.) A csapatszellem ismét remekelt, lányaink megmutatták nem csak a kézi pályán tudnak helytállni.

Nagyon büszkék vagyunk rátok, ezúton is gratulálunk nektek a szép sikerekhez! Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt, azoknak is, akik most nem értek el dobogós helyezést! A hangulat fantasztikus volt, rengetegen látogattatok el hozzánk, szuper volt látni, hogy ennyi embert megmozgattunk még ebben a borongós időben is!

Köszönjük! Hatalmas pacsi minden szülőnek, gyerkőcnek és csapattagnak!

Bajnoki meccseink

A Bajnokságban hétről-hétre haladunk előre. Csapataink magabiztosan és kitartóan küzdenek, mindenki a saját korosztályának és tudásának megfelelően. Ha az elmúlt időszakban nem volt időtök a tabellát követni, az alábbi linkekre kattintva gyorsan képbe kerülhettek.

U11

U12

U14

U15

Az eredményeket elnézve még sok izgalmas meccs vár ránk. Utánpótlás csapatainknak gratulálunk az októberi teljesítményükért! Célunk az eredménykényszer nélküli folyamatos fejlődés, amely alkalmanként már győzelemmel párosul, és ez mindenképpen dicséretes.

Felnőtt budapest II. Osztályban is erős mezőnyben harcolunk, eddig 8 meccset játszottak le lányaink nem rossz teljesítménnyel – (23-17) (27-17), (16-19), (33-26), (23-18), (10-0), (22-25) és (16-20). Bízunk benne, hogy a kitartó munkának meglesz az eredménye!

Amennyiben kíváncsiak vagytok a további szerepléseinkre, kövessétek a tabellát vagy gyertek ki személyesen szurkolni! Támogatásra és hangos szurkolókra mindig szükség van!