Az idei Futafokról sem hiányozhatott a Budafoki KSE!

posted in: aktuális | 0

Az Önkormányzat szervezésével idén is megrendezésre került a Futafok. A futóversenyt a szokásosnak is mondható nagyfokú érdeklődés mellett a magas résztvevői szám jellemezte. Már-már hagyományszerűen egyesületünk is jelen volt a versenyen, azonban a korábbi évekhez képest szervezettebb formában segítettük, támogattuk a rendezők munkáját. A rendezői feladatok után jó páran felvettük futócipőnket és lefutottuk a kiszabott távot. Az egyesületünkben sportoló fiatalok, illetve a fiatalokon túli korosztályban 🙂 versenyző sportolók által az alábbi díjakkal lettünk gazdagabbak.

Felnőtt váltó – kettős dobogós helyezés! Az előkelő II. és III. helyezés által ezüst(Bakos Dorottya-Dorka-, Bara Kinga, Plachi Eszter-Eszti-, Plachi Dóra-Dóri-) illetve bronzérmesek(Balázs Viktória-Viki-, Bodzási Dorottya-Dotti-,Kozári Ella-Tüsi-) lettek csapataink.

Egyéni verseny – a felnőtt kategóriában: Kozári Ella(Tüsi) 6. helyezés, Plachiné Szalai Gizella(Gizus) 7. helyezés, míg a gimnáziumi kategóriában: Plachi Eszter(Eszti) 4. helyezés, Bakos Dorottya(Dorka) 5. helyezés, Plachi Dóra(Dóri) 7. helyezés.

További információk az esemény hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/futafok22/

Gratula a Futóknak, és köszönet az Egyesület játékosainak a rendezésben való részvételért.

Hajrá Futafok, jövőre találkozunk!