Amikor mindenki nyer

posted in: aktuális | 0

Vannak olyan helyzetek, akár a sportban akár a valós életben, hogy mind a két résztvevő jól jár. De hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni egymásból? Hogyan lehetünk a pályán kívül is győztesek, úgy hogy közben segítjük egymást? 

Társasági adó támogatással egymásért

A társasági adó és osztalék, rövidítve TAO, kedvezményezett célokra történő felajánlásával te is jól járhatsz, miközben akár egy dinamikusan fejlődő, gyerekekkel foglalkozó egyesületnek is segíthetsz.  

De mi is pontosan a TAO támogatás? Kik élhetnek vele és milyen szervezeteket lehet támogatni vele?

A TAO támogatással a társasági adót fizető cégek rendelkezhetnek, amivel szervezeteket, egyesületeket segíthetnek, miközben anyagi előnyük származik nekik is a támogatás biztosításából. 

„Leegyszerűsítve: a nyereséges cégek kevesebb társasági adót fizetnek az államnak, amely összeg így a támogatott szervezethez kerül, amely azt bizonyos célok megvalósulása érdekében felhasználja.”

Amennyiben szeretnétek több információt kapni a TAO-ról, a NAV által kiadott szabályzatban találtok részletes leírást.

A Budafoki Kézilabda Sportegyesületről

Egyesületünk 2006 óta XXII Index Lakóhelyi Szabadidő Közhasznú Sportegyesület néven működött, melyet 2014-ben alakítottunk át, így ma már Budafoki Kézilabda Sportegyesületként ismerhettek minket. Célunk, hogy minél több gyermek ismerkedjen meg a kézilabdán keresztül az egészséges életmóddal, a csapathoz tartozás érzésével, a rendszeres sportolás előnyeivel. Szakembereink biztosítják, hogy sportolóink jó kezekben és aktívan töltik el a szabad idejüket. Nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésre, a környező iskolákban a testnevelés órák keretein belül ismertetjük és szeretettjük meg a sportágat a fiatalokkal. Legfőbb célunk újra NB-s csapatok indítása az egyesület színeiben.

Ha szeretnél, te is hozzájárulhatsz csapatunk fejlődéséhez! Céged nyereségéből felajánlott TAO-val a Budafoki Kézilabda Sportegyesület utánpótlás nevelését támogathatod. 

Ha úgy gondolod, hogy a TAO támogatásodat csapatunknak adnád, a részletekért vedd fel a kapcsolatot Apáti Anikóval az egyesületünk elnökével a +36203313894-es telefonszámon, Dolnay Tamással az egyesület utánpótlás vezetőjével a +36202642264-es telefonszámon, vagy írj üzenetet az alábbi elérhetőségen: info@budafokikezilabda.hu

Csatlakozz és valósítsuk meg közösen céljainkat, váltsuk valóra együtt álmainkat!

Forrás: NAV, Piac és Profit